Featured Products

  • Gist
  • 1
  • 2
  • 3
Inscrie-te pentru Newsletter si primesti imediat un voucher de 5% cadou!

Posts

Cum ne imbracam iarna?

  Echipament ciclism iarna

    Daca doriti sa nu renuntati la turele cu bicicleta si in sezonul rece, pentru confortul si protectia dvs. avem cateva recomandari: 

    1) Cagula sau cel putin o caciula subcasca

    2) Jacheta termica. Pe sub aceasta puteti imbraca un strat de baza sau o bluza cu maneca lunga.

    3) Manusi termice

    4) Salopeta captusita cu material termic si/sau material anti-vant.

    5) Huse termice pentru pantofi.

    Acestea sunt cateva articole de baza absolut necesare oricarui ciclist indiferent de nivelul de pregatire si experienta. In acest fel va veti putea bucura de plimbari placute cu bicicleta pe timpul iernii in aer liber. Pentru sfaturi suplimentare si recomandari ne puteti contacta prin e-mail, telefon si facebook Va vom ajuta in alegerea echipamentului care vi se potriveste cel mai bine.

Produsele SixS - Lenjerie pentru sportivi

Produsele Sixs Original Carbon Underwear sunt indispensabile in sezonul de primavara cand avem inca de a face cu zile mai reci sau variatii mari de temperatura in intervale scurte de timp. Materialul brevetat Sixs, cu fibra de carbon incorporata, permite sportivului atingerea perfomantei maxime in conditiile unui confort deosebit.

SIXS-indossato

 Beneficii:

  • Frigul si transpiratia stau departe de piele
  • Nu mai au loc raciri bruste
  • Reduce oboseala musculara
  • Mirosurile urate sunt eliminate

Aceste calitati fac lenjeria sportiva Sixs potrivita pentru o multitudine de sporturi: ciclism, alergare, ski, fitness, fotbal, motociclism etc.

Toate articolele SixS sunt concepute si produse in Italia 100%, o garantie a inaltei calitati si atentiei pentru detaliu. Rutierii echipelor profesioniste de ciclism: AstanaEtixx Quick StepLotto Soudalschioarea slovena Tina Maze, multipla campioana olimpica si mondiala,si motociclistul italian Alex de Angelis au ales SIXS!

Cu bicicleta la mare 2016

Si in 2016 Lucian Mandruta organizeaza marsul "Cu bicicleta la mare" - marsul este organizat in doua etape - prima zi Bucuresti - Amara, ziua doi Amara - Navodari

Plecarea va fi pe 23 Aprilie din Bucuresti, intoarcerea pe 24 seara cu autocarul din Navodari. Se va innopta in Amara.

Traseul este gandit pentru amatori, cu mentiunea ca sunt de parcurs aproximativ 150 km pe zi. Se vor face pauze la fiecare 20km si in permanenta vor fi masini insotitoare si salvare la indemana.

Echipamentul de ciclism este obligatoriu - Casca, manusi, bidon de apa 

Pentru detalii vizitati situl organizatorilor https://cubicicletalamare.com/2016/01/04/cu-bicicleta-la-mare-mergem-si-in-2016/

Cu bicicleta la mare 2016

Cauta produs

Cos cumparaturi

Contact

shop@bikewear.ro
Telefon: 0743.772.054