Featured Products

  • Gist
  • 1
  • 2
  • 3
Inscrie-te pentru Newsletter si primesti imediat un voucher de 5% cadou!

Bikewear.ro este un magazin online specializat in echipament pentru ciclism. A fost infiintat in anul 2008, la acea data fiind singurul site din Romania pe care se putea comanda echipament complet pentru ciclism. La ora actuala in 2018 Bikewear.ro este in continuare singurul site dedicat in exclusivitate echipamentului pentru ciclism si spinning, cat si cel mai mare cu peste 1000 de articole in stoc, in mai mult de 20 de categorii, dedicate practicarii sportului dumneavoastra preferat. In permanenta incercam sa diversificam ofertele de sezon in intampinarea nevoilor clientilor prin prezentarea pe site a produselor unor companii lideri mondiali in domeniu sau cu mare traditie in ciclism. Punem accent deosebit pe calitatea produselor comercializate si in acelasi timp pe pretul adaptat la realitatile pietei romanesti. Peste 2000 de clienti multumiti se bucura de produsele noastre!

Bikewear.ro este importator direct si distribuitor pentru urmatoare marci: Nalini / Moa Sport, Six2, Biemme, Mango Sport System , Swiss Eye , Chain , Crono, Atala, Vittoria, Ciclosport. Pe langa acestea pe site puteti gasi pe siteul nostru articole: Santini, Sportful, Castelli, Zero rh+, Pearl Izumi, Rudy Project, Northwave, Craft, Agu, Vermarc, Shimano, Salice, Bianchi, Elite, Tacx, Colnago, Pinarello, Deda, Look, Giro, Lazer, Carraro, Whistle, Rpj, BBB, FSA, Apis, Byte, Kayak, Finish Line, Barbieri, Race One, StacPlastic, Velox. Va putem garanta astfel cel mai bun pret din Romania, originalitatea produselor, calitatea deosebita a materialelor si a designului

* Comercializam numai produse 100% originale si ii sfatuim pe clienti sa nu se lase pacaliti de produsele contrafacute ce se vand sub diferite denumiri ca de exemplu: replica, hobby, clona, copie etc. Acesti termeni sunt folositi special pentru a masca originea produselor si a induce consumatorul in dubiu. In realitate sunt produse de proasta calitate fara nicio legatura cu originalele, fabricate ilegal si cel mai adesea vandute ilegal.

Cauta produs

Cos cumparaturi

Contact

shop@bikewear.ro
Telefon: 0743.772.054