Featured Products

  • Gist
  • 1
  • 2
  • 3
Inscrie-te pentru Newsletter si primesti imediat un voucher de 5% cadou!

Confidentialitate

Compania care administreaza site-ul http://www.bikewear.ro este SC MANUDANI COM S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4553/2003 si avand Cod de inregistrare fiscala RO 15341685.

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv pentru stabilirea contactului si efectuarea comenzii.

Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Garantie

Pentru toate articolele cumparate din magazinul nostru oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii (daca nu este specificat un termen mai lung), in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos si cu respectarea termenelor si conditiilor specificate in pagina Termeni si Conditii. Pozele produselor prezentate pe site sunt cu scop informativ, putand exista mici diferente fata de produsul real. Valoarea minima a unei comenzi este de 100 de lei.

Retur si schimb produse

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Clientul are dreptul de a notifica in scris Manudani Com SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original,cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
Manudani Com SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data notificarii.

In cazul in care se doreste schimbarea unei marimi sau a unui produs, costurile de transport suportate de client vor fi compensate cu un cupon cadou de valoare egala valabil 90 de zile.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor aduse la comanda, ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre client la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Cauta produs

Cos cumparaturi

Contact

shop@bikewear.ro
Telefon: 0743.772.054